newsletter


Holistische EMDR


EMDR is bedoeld om trauma's, stress, angst, verdriet en andere schokkende gebeurtenissen of periodes te verwerken. Iedereen heeft in zijn leven wel iets meegemaakt (kort of langdurig) wat nog niet echt verwerkt is en in het onderbewuste opgeslagen ligt. Je merkt dat doordat je veel spanning hebt, het leven niet helemaal loopt zoals je het zou willen of dat je steeds tegen dezelfde gebeurtenissen aanloopt waar je maar niet uit lijkt te komen. Dit komt omdat datgene wat we meegemaakt hebben als onbewuste patronen of overtuigingen ons dagelijks handelen aanstuurt zonder dat we dat doorhebben.

EMDR is een hele simpele techniek: door middel van auditieve klikjes, oogbewegingen of aanraking komen deze gebeurtenissen weer naar ons bewustzijn en kunnen meteen verwerkt worden. De resultaten zijn dan ook fantastisch.

Holistische EMDR is anders dan de reguliere vorm van EMDR die in de GZ wordt gebruikt. We werken met een meetinstrument waardoor we vooraf kunnen bepalen welke methode voor jou geschikt is en welk(e) trauma/ gebeurtenis/ periode in je leven belangrijk is om aan te pakken. Dit kan uit dit leven zijn maar zelfs uit vorige levens. Ook dit valt makkelijk te behandelen.

Je zal merken dat het veel inzichten kan verschaffen en dat het resultaat duidelijk en snel merkbaar is.
 

© 2011 TreeYantra - website built by martyn zij - design by diana heemskerk